Propozycja menu wielkanocnego
27 września, 2016
DANIA GORĄCE
- Żur wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą
- Zapiekane naleśniki z farszem jajeczno-szczypiorkowym
- Pieczona pierś indyka w sosie wiosennym
DANIA BANKIETOWE
- Jajka garnirowane ostrą pastą sardynkową
- Jajka garnirowane pastą łososiową
- Jajka z farszem pieczarkowym
- Jajka w sosie wiosennym z rzodkiewką i szczypiorkiem
- Tartoletki zapiekane ze szpinakiem i serem feta
- Roladki z łososia z musem jogurtowo-koperkowym
- Mozaika roladek rybnych w kryształowej galarecie
- Schab nadziewany suszoną śliwką lub morelami
- Ruloniki ze schabu z farszem chrzanowo-jajecznym
- Terrina z szynki, jajka i groszku zielonego
- Deska rolad wielkanocnych
- Mięsa pieczone
BAR SAŁATKOWY
- Sałatka z orzechów, jaj i pomidorów
- Sałatka jarzynowa po polsku
- Sałatka wiosenna z roszponką i pomidorkami koktajlowymi
- Sałatka grecka
- Indyk na ostro z sosem sojowym
- Brokuły z jajkiem i pomidorem
- Ćwikła, chrzan ze śmietaną
- Wybór pieczywa z ziołami i ziarnami, masło smakowe
DESERY
- Baba wielkanocna z bakaliami
- Mazurek wielkanocny
- Sernik z bakaliami i polewą z gorzkiej czekolady
- Pascha luksusowa
- Pomarańczowy sernik cappuccino
NAPOJE ZIMNE I GORĄCE
- Soki owocowe, napoje gazowane
- Woda mineralna gazowana i niegazowana
- Kawa, herbata z dodatkami
Koszt kompleksowej obsługi przyjęcia uzależniony jest od menu, liczby uczestników oraz czasu trwania i ustalany jest indywidualnie.
W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt, a przygotujemy indywidualną ofertę lub prześlemy cennik